Δεξαμενή καυσίμων στις φλόγες στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας

Newsroom 160 Views
Newsroom
1 Min Read

Στις φλόγες τυλίχτηκε μια δεξαμενή καυσίμων στη Σεβαστούπολη, σημαντικό λιμάνι της χερσονήσου της Κριμαίας, ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ο εγκατεστημένος από τη Μόσχα κυβερνήτης της περιοχής, ο Μιχαήλ Ραζβοζάγεφ, μέσω Telegram.

Πρόκειται για την τελευταία από μια σειρά επιθέσεων στην προσαρτημένη χερσόνησο καθώς η Ρωσία προετοιμάζεται για μια αναμενόμενη ουκρανική αντεπίθεση.

Ο Ραζβοζάγιεφ είπε ότι η πυρκαγιά στο λιμάνι της πόλης είχε την υψηλότερη κατάταξη όσον αφορά το πόσο περίπλοκη θα είναι η κατάσβεσή της. Ωστόσο, ανέφερε ότι η ανοιχτή φωτιά είχε περιοριστεί.

Ο Ραζβοζάγιεφ είπε ότι η αποθήκη πετρελαίου δέχτηκε επίθεση από «δύο εχθρικά drones» και τέσσερις δεξαμενές πετρελαίου κάηκαν. Ένα τρίτο drone καταρρίφθηκε από τον ουρανό και ένα ακόμη απενεργοποιήθηκε με ραδιοηλεκτρονικά μέσα, σύμφωνα με τον διορισμένο από τη Μόσχα κυβερνήτη της Κριμαίας, Sergei Aksyonov.

Share

Latest News

diethnos.com

© 2024 Diethnos News Network. All Rights Reserved.

With more than 300,000 views every month across its platforms,
diethnos is the largest network on Politics and International Relations in Greece and Cyprus.

diethnos.com

© 2024 Diethnos News Network. All Rights Reserved.

© 2024 Diethnos News Network.

With more than 300,000 views every month across its platforms, diethnos is the largest network on Politics and International Relations in Greece and Cyprus.