Δρομολογείται μελλοντική σιδηροδρομική σύνδεση του Ισραήλ με τη Σαουδική Αραβία

Newsroom 332 Views
Newsroom
1 Min Read

Το Ισραήλ ενεργοποιεί μία επέκταση του σιδηροδρομικού δικτύου του, οικονομικού ύψους 100 δισεκατομμυρίων σέκελ (27 δισεκατομμυρίων δολαρίων) που θα διασυνδέσει περιφερειακές περιοχές του Τελ Αβίβ και στο μέλλον, θα μπορεί να παρέχει χερσαία σιδηροδρομική σύνδεση με τη Σαουδική Αραβία, όπως δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

H ανακοίνωση ακολούθησε μία επίσκεψη υψηλόβαθμων Αμερικανών αξιωματούχων στη Σαουδική Αραβία την προηγούμενη εβδομάδα, προωθώντας το ενδεχόμενο ενός επίσημου πλαισίου σχέσεων μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και του Ισραήλ.

Ανοίγοντας την εβδομαδιαία σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίου στο Ισραήλ, ο Νετανιάχου εμφανίστηκε να αφήνει στο περιθώριο τη συνταγματική κρίση που ταλαιπωρεί τη χώρα εδώ και επτά μήνες, πλήττοντας την οικονομία και κλονίζοντας την εμπιστοσύνη των δυτικών συμμάχων, αναφορικά με το σεβασμό των δημοκρατικών θεσμών.

Share

Latest News

diethnos.com

© 2024 Diethnos News Network. All Rights Reserved.

With more than 300,000 views every month across its platforms,
diethnos is the largest network on Politics and International Relations in Greece and Cyprus.

diethnos.com

© 2024 Diethnos News Network. All Rights Reserved.

© 2024 Diethnos News Network.

With more than 300,000 views every month across its platforms, diethnos is the largest network on Politics and International Relations in Greece and Cyprus.