Έκλεισε η προεκλογική περίοδος με ομιλίες των αρχηγών

Newsroom 165 Views
Newsroom
3 Min Read

Η αντίστροφη μέτρηση για τις κάλπες της Κυριακής στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει, με τους πολιτικούς αρχηγούς να πραγματοποιούν και τις τελευταίες τους ομιλίες, σε μία προσπάθεια να πείσουν τους αναποφάσιστους πολίτες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία στο Θησείο, όπως έκανε και πριν τις εκλογές του 2019.

Ο πρωθυπουργός στη συγκέντρωση της ΝΔ αναφέρθηκε αναλυτικά σε όσα έγιναν στην παιδεία, στο ψηφιακό κράτος, στα έργα υποδομής, στις παρεμβάσεις για τους αγρότες.«Να κρατήσετε 4 μεγάλους στόχους. Καλύτεροι μισθοί για όλες και όλους. Νέο εθνικό σύστημα υγείας. Αποτελεσματικό κράτος με αξιολόγηση παντού. Περήφανη και ισχυρή πατρίδα», υπογράμμισε και αναφέρθηκε αναλυτικά σε κάθε έναν από αυτούς τους στόχους.

Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε την Πάτρα για να κλείσει την προεκλογική περίοδο. Εξάλλου στην προηγούμενη Βουλή είχε διαλέξει την Αχαΐα ως βουλευτική του έδρα. «Την Κυριακή ο εφιάλτης τελειώνει η αλλαγή ξημερώνει. Επέλεξα να κλείσω από την Πάτρα τον προεκλογικό αγώνα, από την Δυτική Ελλάδα όπου η δεξιά ήταν και είναι μειοψηφία. Το μήνυμα που στέλνω είναι ότι την Κυριακή θα είναι μειοψηφία σε όλη την Ελλάδα.Την Κυριακή λέμε καληνύχτα στον κ. Μητσοτάκη.» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε στο Ηράκλειο της Κρήτης. «Εσείς μου δώσατε εντολή του ’21 και ξέρετε ποιος είμαι, μαζί τελειώνουμε την Κυριακή το τανγκό της τοξικότητας που χορεύουν Μητσοτάκης- Τσίπρας», σημείωσε, ενώ έκανε λόγο για «λαϊκισμό με γραβάτα και λαϊκισμό χωρίς γραβάτα». Εν συνεχεία, επισήμανε τις προτεραιότητες του κυβερνητικό προγράμματος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, στο οποίο εντάσσονται μέτρα για τους νέους και τις νέες, το δημογραφικό ζήτημα, αλλά και η προστασία της πρώτης κατοικίας.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έκλεισε την προεκλογική περίοδο στον Πειραιά. «Μπορεί ο λαός μας να κάνει την έκπληξη! Να κάνει αυτό που δεν περιμένουν όλοι όσοι με την πολιτική τους υποθήκευσαν τις ζωές μας, τσάκισαν τα δικαιώματα των εργαζομένων, υπονόμευσαν τη ζωή της νέας γενιάς. Να χάσουν τα λόγια τους, να μην ξέρουν από πού τους ήρθε! Μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να αναδειχθεί μέσα από τις κάλπες της Κυριακής ένα πολύ ισχυρό ΚΚΕ, στήριγμα για το λαό!» είπε μεταξύ άλλων.

Share

Latest News

diethnos.com

© 2024 Diethnos News Network. All Rights Reserved.

With more than 300,000 views every month across its platforms,
diethnos is the largest network on Politics and International Relations in Greece and Cyprus.

diethnos.com

© 2024 Diethnos News Network. All Rights Reserved.

© 2024 Diethnos News Network.

With more than 300,000 views every month across its platforms, diethnos is the largest network on Politics and International Relations in Greece and Cyprus.